Your rainbow panorama på toppen af ARoS Aarhus Kunstmuseum

Aarhusregionen - mer enn en storby

Børnevenlige strande på Samsø og overalt i Kystlandet

Midt i Danmark

Her finner du alt! Hyggelige strender, spennede temaparker, pulserende byliv, Danmarks flotteste kystlinje, og ikke minst alle historiene som venter på å bli fortalt.

 

Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men i Aarhusregionen finner du virkelig alt dette! Regionen har en perfekt blanding av opplevelser for alle – alt innenfor en times kjøretur.

Læs mer og bli kjent med Aarhusregionen

Opplevelsesrik familieferie

Ta med familien på en innholdsrik ferie i Aarhusregionen, en ferie fylt med unikke aktiviteter for både store og små.

Shopping og byliv

Ta en avstikker fra storbyen Aarhus til de vakre kjøpesteden - byer med særpreg og sjarme, og masser historie, kultur og aktiviteter året rundt.

Aktiv ferie

Gjør deg klar for en opplevelsesrik ferie i storslått natur. Området rundt Aarhusbyr på unike turmuligheter, et bredt aktivitetstilbud, fantastiske strender og kort avstand mellom by og natur.

Hva reiser du for?

Aarhus

Storby og kultur. Historie og haute couture. Gourmetmat og leirbål. Alt i en eneste stor smeltedigel. Du finner essensen av dansk kultur innenfor rekkevidde av én by - velkommen til Aarhus!

Opplevelser

Bare litt nord for Aarhus finner du Nordens største sommerland - Djurs Sommerland, med over 60 morsomme forlystelser og noen av Danmarks største rutsj...

Aktiv ute

Den varierende naturen rundt omkring i Søhøjlandet danner de ideelle rammene for en aktiv ferie.

Kystlandet

Finn frem håndkleet og svømmetøyet – bading står på timeplanen. Den varme, hvite sanden har aldri føltes så bra!

Kultur og historie

En dansk klassiker. Ta deg en tur på den gamle pilgrimsruten, Hærvejen, som strekker seg fra topp til tå i Danmark, og går gjennom Viborg og Silkeborg...

Les mer om de fem områdene i Aarhusregionen

Foto: Aarhusregionen