Saksild Strand Odder Kystlandet

Kystlandet

Saksild Strand Kystlandet

Kystlandet har det du elsker

Finn frem badetøyet og gjør deg klar til å hoppe i bøljan blå! Du finner nemlig noen av Danmarks mest familievennlige - og fineste - strender i Saksild og Juelsminde.

Og hvis de små (eller store) får lyst på en klassisk dansk softis med fargerikt dryss, er det aldri langt til nærmeste hyggelige havneby.

Besøk i tillegg de vidunderlige øyene på østkysten. Solrike og fruktbare Samsø er med sine mange grønnsaker kjent som Danmarks kjøkkenhage, og bilfrie Tunø er en 8,3 km lang skattejakt for små eventyrere med en flott premie når de kommer i mål. Følg sporet etter de ville kaninene på Endelave, en øy som i tillegg byr på et vell av opplevelser og muligheter for aktiviteter – uansett alder.

Disse spennende kystene og strendene venter på deg

Foto: VisitSamsø
Kystlandet er perfekt for deg som drømmer om å ha ferie rett ved den vakre kysten i avslappende og rolige omgivelser. Her finner du hyggelige kystbyer, gode badestrender, sjarmerende øyer og mange gode spisesteder og lokale gårdsbutikker.

Koselige kystbyer

Var det ikke noe med en lun fiskefrikadelle? Langs kysten lokker små intime kystbyer, sommerhusområder og større byer med kultur og natur til hygge for hele familien.

Dra på øyhopping og opplev den helt spesielle øystemningen

Når du besøker Kystlandet, er det raskt og enkelt å ta en øytur eller rett og slett planlegge en øyferie. Her er flere vakre småøyer å velge mellom. Fra fastlandet er det ikke langt til opplevelser på de vakre øyene som Samsø, Endelave, Tunø, Hjarnø og Alrø.

Se traileren til et episk eventyr: Tunø Skattejakt – The Movie

Foto: Dennis Plougmann

Få et gratis Tunø-skattekort

Foto: Dennis Plougmann

Nyt øylivet på makeløse Samsø

Foto: VisitSamsø

Å gå i kystlandet er en balsam for sjelen

Foto: Dennis Plougmann

Gi deg hen til den vakre naturen ved Horsens

Foto: VisitHorsens

Nyt kysten rundt den vakre Horsens-fjorden

Foto: Dennis Plougmann
Foto: VisitJuelsminde
Foto: Aarhusregionen