Shopping i Aarhus

Citybreak i Aarhus

Hygge og nærvær i centrum af Aarhus

Aarhus: Danmarks nest største by

Beste reisetips til Aarhus

Forelsk dere i Aarhus

Er du glad i shopping i sjarmerende gater, mengder av gode lokale spisesteder, grønne lunger pluss historiske og kulturelle opplevelser i verdensklasse? Da er Aarhus byen for deg!

Smaken av Aarhus

Gled deg til fantastiske matopplevelser. I Aarhus merker du helt klart at mat har en spesiell plass i innbyggernes hjerter. Restauranttilbudet er mangfoldig, og utvikler seg hele tiden. Mangfoldet innenfor matopplevelser er én av grunnene til at du vil elske Aarhus.

Topp attraksjoner i Aarhus

Kjenn de internasjonale vibes i ARoS (Aarhus Kunstmuseum), eller det historiske suset i Moesgard Museum og National Open Air Museum of Urban History i Den Gamle By.

Bo bra i Aarhus

Finn hotellet som passer nettopp deg

Fly direkte fra Oslo til Aarhus på bare 1 time

Topp attraksjoner i Aarhus

ARoS Aarhus Kunstmuseum

ARoS ist eines der größten Kunstmuseen Nordeuropas. Jährlich machen etwa eine Million Besucher ARoS zum meistbesuchten Kunstmuseum Skandinaviens.

Tivoli Friheden

Tivoli Friheden er en forlystelsespark, der byder på sjov for hele familien!

Moesgaard Museum

På Moesgaard Museum bliver fortiden bragt til live i Aarhus. Museet, der er en attraktion i international klasse, inviterer dig til at gå på opdagelse...

Den Gamle By - Danmarks Købstadmuseum

Den Gamle By er en tidsrejse for hele familien og en helt unik seværdighed i Aarhus. Museet har de maksimale tre Michelin-stjerner i Travel Guiden.

Møt VisitAarhus på Sociale Medier her