Den Uendelige Bro i Aarhus

Bli kjent med Aarhusregionen

  

Aarhusregionen midt i Danmark

Her finner du alt! Hyggelige strender, spennede temaparker, pulserende byliv, Danmarks flotteste kystlinje, og ikke minst alle historiene som venter på å bli fortalt.

Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men i Aarhus-området finner du virkelig alt dette! Regionen har en perfekt blanding av opplevelser for alle – alt innenfor en times kjøretur.

Attraksjoner

Aarhus-regionen finner du i Østjylland, i hjertet av Danmark. Området er et av de stedene i landet hvor du kan oppleve flest attraksjoner innenfor en kort avstand. Ikke minst gjelder dette attraksjoner med fokus på aktiviteter for barnefamilier. Dere kan velge mellom dyreparker, fornøyelsesparker og tivoli, men regionen kan også by på en rekke internasjonalt anerkjente museer og events som er med på å gjøre området til et spesielt godt feriested i Danmark.

Storbyferie

Aarhus er regionens største by, Jyllands hovedstad og Danmarks nest største by. Her kan du velge mellom en mengde opplevelser, underholdningstilbud og aktiviteter – alt hva en storby kan friste med. Her er et variert og pulserende byliv der shopping og gastronomi står i fokus, samtidig som du møter en avslappende atmosfære du finner få andre steder.

Og Aarhus oser av hygge – ikke minst på grunn av de mange koselige og særegne kaféene, restaurantene og forretningene som ligger som perler på en snor. Nyt en lekker lunsj i sentrum, begi deg ut på en tidsreise i de gamle gatene og smugene, opplev fremtidens arkitektur – og så mye mer. Helt spesielt er det også at Aarhus er liten nok til at du finner alt innen gangavstand, samtidig som den er stor nok til at du føler storbyens puls.

Byer og områder

Har du lyst til å oppleve noen av Danmarks mindre byer har du mange muligheter til også dette i Aarhus-regionen. Du kan for eksempel ta turen til de historiske byene Ebeltoft, Viborg og Randers, besøke Silkeborg og Skanderborg i det vakre Søhøjlandet –  eller hva med en slentretur gjennom de hyggelige kystbyene Odder, Horsens og Juelsminde? En øytur til fascinerende Samsø, Tunø og Endelave er unnagjort på en liten times båttur fra fastlandet. En øytur til fascinerende Samsø er unnagjort på en liten times båttur fra fastlandet.

Utforske Aarhusregionen enda mer

Les mer og få vores tips til å oppleve Aarhusregionen

Kort over Aarhusregionen