Hygge og natteliv i Aarhus

Hygge

Foto: Photopop, VisitAarhus

Rundt om i verden er Danmark kjent for sin høye livskvalitet og hygge, og mange gjester besøker Aarhus og Aarhusregionen for å oppleve den danske livsstilen og få et innblikk i hvorfor Danmark alltid er blant de lykkeligste landene i verden.

Livskvalitet og hygge - hører uvilkårlig sammen.

I Aarhusregionen gjør vi alt vi kan for å ta imot gjestene i området på en uhøytidelig og avslappet måte. Vi vil at du skal føle deg hjemme uansett om du er på shopping i regionens hyggelige byer, nyter god mat på en av de lokale restaurantene, eller tar en pause på en hyggelig kafé.

Hygge på toppen av Aarhus

Foto: Salling
Hver femte innbygger i Aarhus er student, og her vil du helt sikkert merke den helt spesielle unge stemningen i byen, på nattelivet og i det unike kreative miljøet.

Parker og nydelige hager

Den grønne Aarhusregionen har rikelig med vakre parker og hager som alle er verdt et besøk. Sør i Aarhus, mellom Marselisborg Slot og Aarhusbukten, ligger Mindeparken hvor de vakre kirsebærtrærne blomstrer i mai og juni.

Middag for to

Flere restauranter får Michelin-stjerner i Aarhus - og det gastronomiske nivået er høyt, for byens kreative gourmetkokker firer ikke på kvaliteten.

Hyggelige byer

Foto: VisitRanders