Shopping i Latinerkvarteret i Aarhus
Opplev

Aarhusregionen

Dragen i Djurs Sommerland

Mye mer enn du kan forestille deg

By, natur og kultur

Aarhusregionen danner rammen om Aarhus, Danmarks nest største by.

Her kan du begi deg ut på herlige storbyopplevelser, en natur med alt fra fjell til skoger og lekre strender - og oppleve kulturperler du ikke finner andre steder.

Foretrekker du kultur eller natur?

eller kanskje begge deler ...

Citybreak

Er du glad i shopping i sjarmerende gater, mengder av gode lokale spisesteder, grønne lunger pluss historiske og kulturelle opplevelser i verdensklasse? Da er Aarhus byen for deg!

Ut i naturen

Frisk vind i håret, duften av lyng, fuglesang og natur så langt øyet rekker. Det enestående istidslandskapet i Aarhusregionen byr på vakre naturopplevelser og en tidsreise tilbake til mer enn 10 000 år siden, hvor enorme isbreer presset sand, grus og leire inn over området.

Zentrum für Erlebnisse, Freude und Lebensqualität

Kulturelle højdepunkter

Når du søger kulturoplevelser, er Aarhusregionen et rigtig godt sted at søge. Her er museer i verdensklasse lige fra købstadsmuseum til vikingemuseum og flere kunstmuseer. Her er Nationalpark og Hærvej - begge skabt i istiden.

Action & Fart

Prøv en tur i Danmarks største rutschebaner, et frit fald på 40 meter, forlystelser for vågehalse eller få fart på i en gokart eller i tag en tur i Danmarks længste udendørs vandrutchebane. Vilde oplevelser er der nok af - og både for store og små.

I dyrenes verden

Kom tæt på dyrene i Aarhusregionen, hvor der er plads til at dyrene har de bedste vilkår.

Gastronomi og gode madoplevelser

Nyd en dejlig middag i Aarhusregionen, tag på café eller find og besøg de hyggelige og unikke lokale 'smagsoplevelser', som ligger gemt rundt i hele Aarhusregionen.

Gastronomi og gode madoplevelser

Foto: Restaurant Ombord, RAISFOTO

Hyggelige byer

I Aarhusregionen finner du hyggelige og avslappede byer med sjarmerende gater, nære og nesten familiære shopping- og kafémiljøer, som på beste måte inviterer til hyggelige opphold med venner og familie.

Årets største begivenheder

Se nogle af de største begivenheder i Aarhusregionen her. Der er noget for enhver i det mangfoldige program. Er du til science fiction, klassiske biler, outdoor-aktiviteter, musikfestivaler eller vikinger? Eller noget helt andet? Glæd dig til spændende oplevelser i Aarhusregionen.

Oplev meget mere ...