VisitAarhusregionen
Fiskeri ved kyst og i hav ved Ebeltoft havn

Fiske ved kysten og i havet

Foretrekker du hav- og kystfiske, har Aarhusregionen fantastiske lange kyststrekninger med kjempegode muligheter for deg som elsker en fisketur ved havet. Om det er de vakre og stille morgentimer ved soloppgang eller i løpet av dagen, hvor du møter mange andre fiskere, så finner du alt her

Kystfiske på Djursland og i Aarhus

blant det beste i Danmark

Langs kystene av Djursland og videre sørover og rundt Aarhus finner du noen av de beste mulighetene for kystfiske i Danmark. De beste fiskeplassene finner du på østkysten, ut mot Kattegat. Ta f.eks. turen fra Grenaa til Gåsehage, hvor det er flere steder hvor det raskt blir dypt med belter med både sten og tang langs kysten.

De beste plassene langs kysten

De gode fiskeplassene langs kysten ligger som perler på en snor. Fra sørenden av Aarhus til Knebel Vig på Mols og videre langs Aarhusbukten til Kobberhage, Jernhatten, Glatved, Fornæs, Gjerrild Klint og helt opp til Randers Fjord. Uansett om du kaster snørt uti fra en av havnene, seiler rett ut fra kysten eller foretrekker litt avslappet hyggefiske, så byr Djursland og Aarhus på fantastisk spennende fiskeopplevelser.

Sesongen er fra slutten av mars til november.

De bedste pladser langs kysten

De gode kystfiskepladser ligger som perler på en snor. Fra det sydlige Aarhus til Knebel Vig på Mols og videre langs Aarhus Bugten til Kobberhage, Jernhatten, Glatved, Fornæs, Gjerrild Klint og helt op til Randers Fjord.

Hvad enten du smider snøren i fra en af havnene, sejler ud direkte fra kysten, eller du er til hygge-fiskeri, så byder Djursland og Aarhus på et fantastisk spændende lystfiskerliv.

Sæsonen er fra slutningen af marts til november måned.

Familiefisketur på Djursland

Tag børnene med

Meget mere om lystfiskeri

Lystfiskeri i Aarhusregionen
Lystfiskeri
Fiskeri i å, flod og fjord
Fiskeri i Gudenåen og Randers Fjord
Fisk efter rovfisk
Lystfiskeri
Ta med fiskestang
Tag på fisketur i Aarhusregionen