Lystfiske i Aarhusregionen
Lystfiske

i Aarhusregionen

Lystfiskeri

Skitt fiske

Her er Djursland, som bl.a. er kjent for sitt ettertraktede kystfiske både fra land og fra båt. I Aarhus lokker storbyen mange fiskere til seg, og der koser de seg med byens nye havnemiljøer som gir gode vilkår for lystfiskere.

I området rundt Viborg og Randers finner du helt fantastiske elver og vann som mange har sitt utspring fra Gudenåen, Danmarks lengste elv. Søhøjlandet, som omfatter området rundt Silkeborg, Skanderborg og Ry, gir deg mange gode muligheter for å fange store rovfisk som gjedde og gjørs.

Ta en titt ...

og få et innblikk i hvordan det er å fiske i Aarhusregionen.

Riverfisher Skjern Å og Karup Å

Fiske ved kysten og i havet

Foretrekker du hav- og kystfiske, har Aarhusregionen fantastiske lange kyststrekninger med kjempegode muligheter for deg som elsker en fisketur ved havet. Om det er de vakre og stille morgentimer ved soloppgang eller i løpet av dagen, hvor du møter mange andre fiskere, så finner du alt her

Fiskeri i å, flod og fjord

Randers Fjord kan med rette betragtes som Gudenåens floddelta, hvor ferskvand fra Danmarks længste å mødes med saltvand fra Kattegat. Fjorden har et godt sildefiskeri.

Fisk efter rovfisk

I søerne og åerne i Søhøjlandet kan du fange nogle af Danmarks bedste rovfisk. Området er kendt for sin meget varierende og unikke natur - med søer, åer, bjerge og skove - til fordybelse og til den helt perfekte fisketur.